RIPSET JA KULMAT

Kestovärjäys 19-30€

Helppo tapa ylläpitää huoliteltua, mutta luonnollista ilmettä. Kestovärillä voidaan värjätä ripset ja kulmat. Kuukausittain tehtävä kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. 

Kestovärjäyksiin kuuluu kulmien siistiminen vahalla tai nyppimällä. Vahan etuna on se, että saadaan pois kaikki hajakarvat, myös nukkakarvoitus, jolloin kulmat pysyvät pidempään siistimpänä. 

Ripset ja kulmat 30€
Kulmat 19€
Ripset 19€ 
Kulmien muotoilu 10€ 

Hennavärjäys kulmille 30€

Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että väri kiinnittyy ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Kulmakarvoissa värin pysyvyys on jopa 8 viikkoa ja iholla jopa 2 viikkoa. Värin pysyvyyteen vaikuttavat ihotyyppi ja hoitotavat. Hennaväreissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja kuten ammoniakkia, lyijyä tai peroksidia.

Ripsien kestovärjäys ja hennakulmat yht. 40€

Lash Lift  -kestotaivutus  ripsille 65€

Lash lift eli ripsien kestotaivutus on helppo ja nopea menetelmä, jossa omat ripset taivutetaan silikonisten muottien avulla kauniille kaarelle. 

Taivutus kestää ripsissä 4-8 viikkoa luonnonripsien uusiutumisnopeudesta riippuen. Uusintahoidon voi tehdä aikaisintaan neljän viikon kuluttua. Ripsien kastelemista, kuumuutta ja silmien hieromista tulisi välttää 24h käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Taivutuksen yhteydessä ripsiin laitetaan myös kestoväri sekä ripsiä vahvistava hoitoaine. 

Brow Lift -kulmien laminointi  50€

Laminointi korostaa luonnollisia kulmakarvojasi ja tekee niihin tuuheamman ja näyttävämmän vaikutelman saaden samalla kurittomat karvat järjestykseen. Käsittelyn jälkeen karvoja on myös helpompi muotoilla itse kotona.

Vaikutus kestää noin 4-6 viikkoa. Kulmien kastelemista tulisi välttää 24h käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kulmien laminointi sisältää myös kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun vahalla tai pinseteillä.

Kestotaivutus ja laminointi yhteishintaan 95€.