KARVANPOISTOT

LYCON  -  tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä koko keholle. 


LYCON-vahat on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. Tuoksunsa vahat saavat aistillisesta aromaterapiasta. Erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja miellyttävän hoitokokemuksen. LYCON-vahaus sopii myös herkimmillekkin ihotyypeille.

LYCON on määritellyt karvanpoiston vaatimustason kansainvälisessä mittakaavassa vuosikymmenien ajan ja se pysyy yhä markkinajohtajana monilla maailman parhailla innovaatioilla. Suomessa LYCON-vahat valittiin 2019 lajinsa parhaaksi karvanpoistokategoriassa Suomen kosmetologien yhdistyksen toimesta.

Ylähuuli tai leukakarvat 10€

Ylähuuli ja leukakarvat 15€

Kasvot (posket, ylähuuli ja leuka) 23€

Kainalot 20€

Bikiniraja 25€

Sääret 36€

Sääret ja reidet 65€

Brassi naiset 60€

Säännöllisistä karvanpoistoista -15% (max. 5vk väli). 

LHE-valoimpulssihoidot 

LHE-prosessi kohdistetaan lämpö suoraan ihokarvatupessa olevaan väriaineeseen melaniiniin. Valon synnyttämä lämpö ohjautuu karvatuppeen, joka johtaa sen ihokarvan juureen. Fototerminen menetelmä kohottaa hellävaraisesti karvatupen lämpötilaa koaguloitumispisteeseen asti, jolloin sekä karvatuppi että ihokarvan juuri tuhoutuvat tehokkaasti ja turvallisesti ympäröiviä kudoksia vaurioittamatta. 

Karvanpoistot kasvojen alueelle tehdään 2-3 viikon välein ja vartalolle 4-5 viikon välein. Hoitokertojen määrä katsotaan aina yksilöllisesti karvojen kasvun mukaan. 

Sääret 160€ 
Kainalot 60€
Bikini 70€
Huulikarvat / leuka 50€ 
LHE-valoimpulssihoitoihin ajanvaraus vain puhelimitse!!