BiON - kasvohoito 

BiON- hoidot on kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka tuovat iholle tasapainoa ja terveyttä. Erikoishoitojen painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit. Nämä hoidot sopivat sinulle, joka toivot saavasi välittömiä tuloksia kasvohoidoista.

BiON on yhdysvaltalainen ammattikosmetiikkasarja, jonka tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. 

BiON -tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia.


BiON -kasvohoidoissa on useita erilaisia kasvohoitokokonaisuuksia. Valitsemme yhdessä paikan päällä ihollesi sopivimman hoidon. Kaikki hoidot sisältävät myös rentouttavan hieronnan kasvojen pään tai niska-hartiaseudulle.

Hydra Glow

Kun sinusta tuntuu, että ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä valitse hoidoksi Hydra Glow, joka tuo ihollesi nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa!
Hydra Glow imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle tasaisen sekä koste
utetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Tämä hoito sopii sinulle, jos ihosi on: pintakuiva, nestehukkainen ja  eloton.

Cooling Stimulation

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka vie ihoasi kohti viileän raikasta tasapainoa. Cooling Stimulation-hoito soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon. 

AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka saadaan mekaanisen puhdistuksen avulla huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja viilentävä naamio toimii magneetin tavoin puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Viilentävä vaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa sekähapensaantia, mitkä auttavat palauttamaan ihollesi energistä kirkkautta ja raikkauden tuntua.

Tämä hoito sopii sinulle, jos ihosi on: epäpuhdas, paksuuntunut, rasvoittuva, eloton tai sinulla on laajentuneet ihohuokoset.

Deep Detox

Vapauta ihosi toksiineista, ilmansaasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta! Ihoon voi kertyä ympäristösaasteita ja meikkijäämiä ja tämä näkyy iholla usein elottomuutena ja hormoniperäisenä tukkeutumisena.

Deep Detox -hoito palauttaa ihon kohti tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa. Spirulina- ja Chlorella-levää
sisältävä savinaamio toimii magneetin tavoin puhdistaen ihon tehokkaasti erilaisista kuona-aineista, ilmansaasteista, tukoksista ja epäpuhtauksista.


Tämä hoito sopii sinulle, jos ihosi on: stressaantunut, eloton, epäpuhtauksiin ja tukoksiin taipuvainen.

Blemish Balance

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka vie ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance -hoito soveltuu ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknen hoidon tueksi nopeuttamaan sen tuloksia ja hallintaa.

AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka saadaan mekaanisen puhdistuksen avulla huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi- ja yrttiuutteita.

Tämä hoito sopii sinulle, jos ihosi on: taipuvainen tukoksiin ja akneen tai epäpuhdas. Hoito soveltuu hyvin aknen hoidon tehostamiseksi.

Calming Comfort

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito. Hoito soveltuu sinulle, jolla on erityisherkkä iho, kuivuutta, atopiaa tai couperosaa.

CC - Calming Comfort -hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeää tuntua.

Tämä hoito sopii sinulle, jos ihosi on: kuiva, erityisherkkä, atooppinen tai sinulla esiintyy couperosaa.

A-Booster

Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan.

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Tämä hoito sopii sinulle, jos ihosi on: ikääntyvä, ohentunut, menettänyt elastisuutta ja  juonteinen. 

C-Brighten  & Antioxidant

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa stressin vaikutuksilta ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuden tuntua tehostamalla kollageenin tuotantoa.

C - Brighten & Antioxidant -hoito tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua. Kevyesti lämmittävä ja kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia.

Tämä hoito sopii sinulle, jos ihosi on: eloton, menettänyt hehkua ja kimmoisuutta, ikääntyvä tai sinulla on lieviä pigmenttimuutoksia.

Enzyme Bliss

Entsymaattiset erikoiskuorinnat auttavat palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa sekä palauttamaan iholle sen vastustuskykyä.

Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä verrattuna perinteisempiin hedelmähapotushoitoihin. Enzyme Bliss -hoito soveltuu myös herkemmälle iholle, joka kaipaa normaalia tehokkaampia hoitotuloksia.

Hoito  heleyttää ja kirkastaa  ihon sävyä, syväpuhdistaa ja uudistaa tehokkaasti ihoa.